# #
HOME   >   Servicii   >   Instruire Participanți/Clienți

Instruire Participanți/Clienți

INSTRUIRE PARTICIPANŢI SENT

TRANSFOND asigură, la cererea participanţilor, cursuri de instruire pentru obţinerea atestatului de utilizator pentru sistemul SENT. Cursurile de instruire au loc la sediul companiei, pe un mediu dedicat (mediul de training), utilizându-se aceleaşi caracteristici de securitate ca în mediul real, de producţie. 

La încheierea cursului de instruire, cursanţii susţin un examen de atestare care constă într-un test teoretic (prin care se verifică însuşirea cunoştinţelor dobândite pe parcursul cursului, referitoare la regulile de funcţionare ale sistemului şi ale SEP în general) şi unul practic (prin care se testează deprinderile dobândite de cursant în utilizarea funcţiilor aplicaţiei SENT).

INSTRUIRE UTILIZATORI CLIENȚI e-Arhiv@

TRANSFOND asigură, la cererea clientului e-Arhiv@, cursuri de instruire pentru utilizatorii e-Arhiv@. Cursurile de instruire au loc la sediul TRANSFOND în Bulevardul Ficusului nr. 8, sector 1, București, pe un mediu dedicat (mediul de training), utilizându-se aceleaşi caracteristici de securitate ca în mediul real, de producţie. 

Scopul acestui curs este de a permite utilizatorului e-Arhiv@ să își însușească în minimum de timp (cursul durează 1 zi) cunoştinţele necesare pentru înțelegerea funcționalităților sistemului de arhivare electronică pentru utilizare optimă. La încheierea cursului de instruire, cursanţii primesc un certificat de participare.

INSTRUIRE UTILIZATORI CLIENȚI e-Factur@

TRANSFOND asigură, la cererea clientului e-Factur@ (emitent de facturi), cursuri de instruire pentru utilizatorii săi e-Factur@ și e-Arhiv@. Cursurile de instruire au loc la sediul TRANSFOND în Bulevardul Ficusului nr. 8, sector 1, București, pe un mediu dedicat (mediul de training), utilizându-se aceleaşi caracteristici de securitate ca în mediul real, de producţie. 

Scopul acestui curs este de a permite utilizatorului asimilarea cât mai rapidă (cursul durează 1 zi) a cunoştinţelor necesare pentru înțelegerea capabilităților e-Factur@ și modalitățile de căutare și regăsire a facturilor arhivate în e-Arhiv@. La încheierea cursului de instruire, cursanţii primesc un certificat de participare.

Cererile de instruire pentru utilizatorii e-Arhiv@ şi e-Factur@ se transmit prin e-mail la adresa helpdesk@transfond.ro.