# #
HOME   >   Comunicare   >   Evenimente

Evenimente

În zilele de 26-27 octombrie 2022 TRANSFOND a organizat la București Plenara Asociației Europene a Caselor de Compensare Automată (EACHA).


 În data de 22 aprilie 2019 TRANSFOND a organizat în parteneriat cu Asociația Română a Băncilor evenimentul de lansare oficială a serviciului Plăți Instant.


 În zilele de 9-11 octombrie 2013, TRANSFOND a organizat la București a XVIII-a ediție a Conferinței Caselor de Compensare din Europa Centrală și de Est (ICCI), precum şi reuniunea semestrială a Asociației Europene a Caselor de Compensare Automată (EACHA).

Agenda eveniment ICCI

Reuniunile ICCI și EACHA


Operational Performance Management in the Romanian Banking System

În data de 19 martie 2009 TRANSFOND a organizat, împreună cu Architected Business Solutions SRL, workshop-ul cu tema "Operaţional Performance Management in the Romanian Banking System"

Agenda eveniment


Conferinţa Internaţională a Caselor de Compensare din Europa Centrală şi de Est 2007

Pentru al doilea an consecutiv, TRANSFOND a avut prilejul de a găzdui Conferinţa Internaţională a Caselor de Compensare din Europa Centrală şi de Est, aflată la a 12-a ediţie. Ediţia din 2007 a Conferinţei ICCI s-a desfăşurat în perioada 1-2 noiembrie 2007 şi a avut drept temă strategiile caselor de compensare într-un mediu concurenţial aflat în plină schimbare. TRANSFOND a supus atenţiei participanţilor un subiect extrem de important şi de actualitate: "Strategiile Caselor de Compensare într-un mediu mai competitiv".

Au fost abordate aspecte cheie, cum ar fi: "SEPA Obiective şi Progrese", "SEPA şi directiva serviciilor de plăţi, impactul Convenţiei UNIDROIT pentru casele de compensare", "Ariile actuale de dezvoltare pentru industria plăţilor".

Agenda eveniment


Conferinţa Internaţională a Caselor de Compensare din Europa Centrală şi de Est 2006

In zilele de 26 si 27 octombrie, cea de-a XI-a conferinţă ICCI a prilejuit reuniunea la Bucureşti a organismelor decizionale din Europa ce activează în domeniul sistemelor de plăţi. TRANSFOND a avut onoarea de a supune atenţiei un subiect extrem de important şi de actualitate - sistemele de plăţi naţionale şi de la nivel european aflate pe calea schimbării.

Conferinţa şi-a propus să fie un forum de discuţii al caselor de compensare din Europa Centrală şi de Est; prin urmare, au fost invitate personalităţi de marca din domeniul sistemelor de plăţi şi decontare a operaţiunilor cu instrumente financiare în calitate de lectori şi participanţi la conferinţă. Au fost abordate aspecte cheie, cum ar fi:"Progresele şi provocările SEPA", "Sistemele de plăţi (pan)europene aflate pe calea schimbării", "Sistemele de plăţi naţionale şi integrarea europeană", "Servicii suplimentare oferite de infrastructurile financiare".

Conferinţa ICCI a oferit o oportunitate deosebită de a intra în contact cu reprezentanţi importanţi ai caselor de compensare, ai băncilor, companiilor şi autorităţilor de reglementare din Europa care activează în domeniul plăţilor.

Agenda eveniment


Studiul de caz IBM

Descarcă studiul de caz